"Слуга" Заславський пояснив, за що його відгамселили на Житомирщині

  Депутат фракції "Слуга народу" Юрій Заславський розповів, як і за що його побив депутат сільради на Житомирщині.

   Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на "Страну".

  З слів нардепа виходить, що перепалка на заправці, що закінчилася рукоприкладством, почалася через те, що він зачепив іншу людину в черзі пляшкою.

  "У п'ятницю ввечері перед святами була так звана евакуація Києва, тому на заправках було маса людей. Багато хто зупинявся купити воду, хот-доги, тому була черга. Маса людей була, і ось так людина відреагувала. Я подумав, що він несерйозно, і собі спокійно пішов до свого автомобіля. Я цьому не надав значення, не думав, що це настільки серйозно, що це може когось зачепити для того, щоб бити людину. Але він мене наздогнав і почав наносити удари, я втратив свідомість", – сказав Заславський.

  Він додав, що не розуміє, як взагалі можна так просто підняти руку на людину з дріб'язкового приводу.

  "Для мене це нонсенс – бити людину. Хіба що в якихось екстремальних умовах, а не так, що я його випадково зачепив пляшкою. Це взагалі дурниці. У мене струс мозку з усіма наслідками, що випливають, синці на обличчі. Поліція зараз займається", – повідомив нардеп.

  За деякими даними нападник був депутатом сільради.

  "Я з ним не знайомий. Ніколи в житті його не бачив. Не знаю толком, депутат він місцевої сільради, як кажуть. Мені ще ніхто нічого не розповідав. З вівторка буде більш зрозуміло", – сказав Заславський.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework