На Житомирщині п’яна мати кілька днів тримала сина у квартирі без їжі

  У Бердичеві хлопчик з вікна просив допомогу у перехожих.

   У Житомирській області суд оштрафував 33-річну жінку, яка зачинила свого сина у квартирі на 4 дні. Хлопчик з вікна благав про допомогу, поки його не помітили сусіди. Про це повідомляє прес-служба Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області.

  Зокрема, 11-річний хлопець розповів, що п’яна матуся з невідомим чоловіком пішла подивитись нову квартиру, а його зачинила вдома самого.

  За кілька днів поліція розшукала мати хлопчика. Вона у нетверезому стані перебувала в будинку своєї матері. За місцем проживання самої порушниці було виявлено антисанітарні умови, відсутність їжі та предметів побуту. Своїми діями вона скоїла правопорушення, передбачене частиною першою статті 184 КУпАП (невиконання батьками своїх обов’язків щодо виховання дітей).

  На суді молода жінка розкаялась та частково визнала свою вину.

  Суд, призначаючи адміністративне стягнення,  враховував характер вчиненого діяння, особу порушниці, ступінь її вини, відсутність пом’якшуючих обставин, тож вважав за потрібне призначити їй штраф у розмірі, наближеному до максимального. Це 75 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає 1275 гривень. Також порушниця має сплатити 420 гривень судового збору.

Джерело: sud.ua

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework