В Житомирській обласній клінічній лікарні встановили дві туманоутворюючі дезінфікуючі рамки

  Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф.Гербачевського власним коштом закупила дві туманоутворюючі дезінфікуючі рамки вартістю 25 тисяч 700 гривень кожна. Рамки встановили на вході в поліклініку та у приймальному відділенні стаціонару.

 Богдан Леськів, директор Житомирської обласної клінічної лікарні ім. О.Ф.Гербачевського: "Ми придбали дві кабінки – вони називаються дезінфікуючими рамками, - де спеціальним туманом розбризкується спиртовий антисептик. Крім того, ми додатково для поліклініки придбали ще 22 рецеркулятори, які розмістили у місцях ймовірного перебування великої кількості пацієнтів - щоб проходило обеззараження повітря. Пацієнт, який заходить у поліклініку, проходить через дезінфікуючу рамку, а виходить через окремий вихід, який є поруч. Таким чином ми розділяємо потоки пацієнтів".

  Подробиці у матеріалі suspilne.media.

В Житомирській обласній клінічній лікарні встановили дві туманоутворюючі дезінфікуючі рамки

  Дезінфікуючі рамки встановили на вході у поліклініку, яка через карантин ще не працює, та у приймальному відділенні стаціонару обласної лікарні.

  В'ячеслав Мельник, керівник приймального відділення лікарні: "Рамка реагує на датчик руху - спрацьовує система і дизрозчин розбризкується".

  Дезінфікування через ці рамки передбачає повну обробку поверхонь одягу та взуття антисептиком - це упереджує ймовірне потрапляння вірусів у медичні приміщення, каже виконуюча обов’язки керівника поліклініки Ірина Раєцька.

  Ірина Раєцька: "Заливається 268 доз і обробляється вся поверхня. Таким чином людина знезаражується. Також у нас увімкнені рециркулятори для знезараження повітря, а всі медичні працівники працюють у захисних костюмах".

  Олена Добрянська, відвідувачка лікарні: "Парою іде і не чути що ми мокрі. Мені сподобалося, все обробляється дуже добре, дезінфекція дотримується. Молодці працівники закладу".

  За словами Богдана Леськіва, у перспективі в лікарні планують придбати ще чотири такі рамки.

Автор: Володимир Шолдрук

Камера: Віктор Підвисоцький

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework