На ринку праці Житомирщини майже 2100 вакансій

  На сьогодні на ринку праці Житомирщини 2092 вакансії. Заробітна плата 10 тис. грн. та вище заявлена роботодавцями у 223 пропозиціях роботи.

   Максимальна щомісячна виплата (17-30 тис. грн.) пропонується роботодавцями директору малого сільськогосподарського підприємства, головному бухгалтеру, начальнику дільниці, технологу з агрономії та головному механіку.

  Меншу заробітну плату 13-16 тис. грн. за місяць роботи можуть отримати юрист, лікар загальної практики-сімейний лікар, формувальник залізобетонних виробів, токар, монтажник сталевих та залізобетонних конструкцій, майстер дільниці, інженер-енергетик, агроном і завідувач складу.

  На заробітну плату в межах 10-12 тис. грн. претендують економіст, електрогазозварник, комплектувальник, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, бухгалтер, ювелір,водій автотранспортних засобів, кухар та укладальник-пакувальник.

  До бази даних обласної служби зайнятості роботодавці подали 95 вакансій для  працевлаштування продавців продовольчих та непродовольчих товарів і продавців-консультантів із заробітною платою 4723-10000 грн.

  Наразі, є попит і на досвідчених швачок. Їм пропонується заробітна плата від 8000 грн. у Бердичеві до 10000 грн. у Новограді-Волинському.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework