​У Новоград-Волинській лікарні померла 59-річна жінка, поки чекала результатів ПЛР-тесту на коронавірус

  2 червня у Новоград-Волинській лікарні померла 59-річна пацієнтка. Лише 4 червня стали відомі тестування на COVID-19, Тест підтвердив, що у жінки - коронавірусна інфекція.

   Щодо стану захворюваності на коронавірус в Новоград-Волинській міській ОТГ (04.06.2020)

  Протягом доби за результатами лабораторного дослідження підтверджено 2 випадки захворювання на COVID-19 у жителів міста:

  - чоловік 45 років, який працює у місті Коростень. Наразі він перебуває на стаціонарному лікуванні у КНП «Новоград-Волинське міськрай ТМО»;

  - жінка 59 років, яка вранці 2 червня поступила у вкрай важкому стані до відділення анестезіології та інтенсивної терапії, із захворюваннями: ішемічна хвороба серця, серцево-судинна недостатність, асцит та ін. У неї було взято біоматеріал для проведення ПЛР-дослідження. На жаль, надвечір 2 червня хвора померла.

  Також на стаціонарному лікуванні у КНП «Новоград-Волинське міськрай ТМО» із підтвердженим захворюванням на коронавірус перебуває іноземець, який проїздом із Білорусії звернувся за медичною допомогою та госпіталізований до інфекційного відділення.

  Загалом, станом на 04 червня, у місті зафіксовано 14 випадків захворювання на COVID-19 та 7 – у районі. Із них 11 осіб одужали.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 04/06/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework