Адміністрація ринку "Сімейний" пояснила, чому демонтувала на ринку торгові місця

  Житомиряни, які продавали власну сільгоспродукцію на місцевому ринку "Сімейний", скаржаться, що на ринку демонтували торгові місця. В адміністрації ринку пояснили, що місця зняли на реконструкцію.

   Торговельний майданчик на Вітрука, 41 демонтували після початку карантину. Житомирянка Людмила Барабаш розповіла, що 3 роки продавала там власну сільськогосподарську продукцію.

  Людмила Барабаш: "3 роки продаю, інакше я б не вижила, бо пенсія 2 тисячі. Демонтували прилавки через 2 тижні, як почався карантин. Люди викликали поліцію. Поліція приїхала, і вони перестали демонтувати. А на другий ранок, у 7 годин, базару вже не було. На риночку не дають нічим торгувати. Нас ганяють, як собак. А що робити нам, пенсіонерам?"

Адміністрація ринку "Сімейний" пояснила, чому демонтувала на ринку торгові місця

  За словами очільника департаменту економічного розвитку Житомирської міськради Миколи Костриці, торговельний майданчик на Вітрука 41-В є приватною власністю.

  Микола Костриця: "Торговельний майданчик на Вітрука 41-В є власністю рику "Сімейний". Загалом же, правила торгівлі не передбачають стихійні ринки. В Житомирській міській раді є комунальні підприємства, зокрема, Інспекція з благоустрою, які мають ряд облаштованих у місті спеціальних майданчиків для торгівлі сільськогосподарською продукцією".

  Директор ринку "Сімейний" Андрій Дорошенко каже, що на прилавках було 30 торгових місць, які встановлювали ще 15 років тому.

 Андрій Дорошенко: "Вони були встановлені за наш власний кошт. За ці роки місця вже прийшли в неналежний вигляд. Ми давно хотіли їх реконструювати, тож, вирішили, що поки карантин і люди не торгують, взяти їх на реконструкцію. Тим більше, якби ми їх не забрали, то люди б там торгували з порушенням санітарно-епідеміологічних норм. Це треба і конструкцію продумати, і дизайн. Зараз все це в процесі. Ми планували зробити все раніше, але не виходить".

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework