Військовий 95-ої бригади, який потрапив у російський полон, служив в бригаді менше року

  Військовослужбовець Євген Добринський, якого 30 травня оголосили в розшук та знайшли на території незаконно окупованої Автономної Республіки Крим, служив в 95 бригаді близько року в званні "старшого солдата".

 

  Оприлюднену в російських ЗМІ інформацію про те, що Євген Добринський сам зайшов на окуповану територію, будучи під наркотиками і алкоголем, у бригаді називають фейковою.

  Про це кореспондентам Суспільного розповів пресофіцер командування Десантно-штурмових війсь Збройних Сил України Валентин Шевченко.

  Валентин Шевченко: "Буквально декілька днів про нього мовчали, вочевидь його обробляли і потім використовували для своєї пропаганди. В цьому нічого нового немає, в них на меті лише одне – дискредитація Збройних Сил України. Звичайно, що вони підготовлюють військовослужбовця, можливо якісь спец препарати навіть застосовують і під цим тиском військовий говорить все, що йому сказали, так як написано на папері".

  Нагадаємо: військовий 95 бригади Євген Добринський, який 30 травня 2020 року зник на лінії контролю з окупованим Кримом, потрапив у російський полон. В мережі з'явилося відео, на якому викрадений військовий дає пояснення, як він опинився на тимчасово непідконтрольний території України. Водночас російські ЗМІ опублікували інформацію про те, що Євген Добринський був в стані алкогольного сп’яніння та під дією наркотичних речовин і сам опинився на території України, тимчасово незаконно окупованій Російською Федерацією.

  Раніше пресслужба 95 бригади розповіла, що на відео Добринський виглядає пригніченим і промовляє заздалегідь підготовлений текст, можливо, під дією спецпрепаратів.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 03/06/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework