Ревнивий, був одружений та мав доньку: подробиці подвійного вбивства у Житомирській області. ВІДЕО

  У Житомирській області чоловік застрелив удвічі молодшу за себе дівчину, а потім пустив кулю і в себе. Родичі загиблої кажуть: дівчина з ним зустрічалася, хоча знала, що той одружений. 

   Детальніше про подвійне вбивство — у сюжеті ТСН.

  Чоловік перестрів дівчину опівночі на сільській дорозі. Спочатку з рушниці поцілив у неї, а потім вистрелив у себе. Обидва постріли чуло чи не усе село. До хати Людмила не дійшла якихось 300 метрів. Поранений чоловік ще зміг  подзвонити товаришу і сказати, що вбив дівчину і пустив кулю  в себе. 

  "Вистрелив їй в спину, в собі вистрелив у груди. Я, коли прибігла, він був ще живий. Вона лежала на спині, а він отак її обняв. Казав, щоб до лікарні її везли", - розповідає мати вбитої дівчини Марія Деркач.

  Поки приїхала швидка, то і дівчина, і чоловік були вже мертві. "За попередньою  інформацією, між  чоловіком і дівчиною були певні стосунки. Як вказують місцеві жителі, вони постійно сварилися. Стався словесний конфлікт, який призвів до таких дій", - розповів т.в.о. керівника Новоград-Волинського відділу поліції Іван Запоточний. 

   Людмила та Ігор зустрічалися, кажуть рідні вбитої. Чоловік був одружений, у місті мав дружину і 16-річну доньку.  В село приїжджав до своїх батьків. Тут і зустрів Людмилу, яка  була удвічі молодша за нього. Машину чоловіка часто бачили біля хати дівчини.

  Рідні  дівчини кажуть, що Ігор був дуже ревнивим. Не один раз підіймав на неї руку. Тому вона і вирішила піти від нього. Утім, той погрожував вбити її і рідних, якщо вона не повернеться. 

  У селі родичів Ігоря просять не турбувати. Його мати щойно пережила інсульт. Людмилу в сукні нареченої вже поховали. Ігоря похоронять у Житомирі. Тіло чоловіка забрала дружина.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 02/06/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework