У п’яти працівників житомирського Житнього ринку підтвердили COVID-19, – Марія Місюрова

  1 червня до редакції Житомир.info звернувся читач, який повідомив, що до житомирської міської лікарні №1 госпіталізована значна кількість працівників адміністрації ринку «Житній». Чоловік стверджує, що, ймовірно, пацієнти мають діагноз COVID-19.

   «Дехто з моїх родичів працює у лікарні №1. За їхніми даними, у реанімації та інших відділеннях дуже багато працівників Житнього ринку, саме адміністрації ринку, а також продавці. За інформацією, яку мені надали, у них, швидше за все, COVID-19. Тобто, вся адміністрація Житнього ринку. А він продовжує працювати. Це як?» – дивується житомирянин.

  Заступниця Житомирського міського голови Марія Місюрова у коментарі Житомир.info зазначила, що серед пацієнтів, у яких нещодавно діагностували коронавірус, дійсно є працівники Житнього ринку. Однак їх кількість незначна.

  «Інформація про те, що у лікарні перебуває значна кількість пацієнтів, які є працівниками Житнього ринку, недостовірна. Так, є декілька осіб, які є працівниками ринку і у яких дійсно виявили COVID-19. Минулого тижня усього їх було 5, переважно це були амбулаторні пацієнти, деякі знаходяться у інфекційному відділенні. Справді, у них підтверджений діагноз коронавірусу», – поінформувала Марія Місюрова.

  Заступник директора ринку «Житній» Юрій Прудніков повідомив Житомир.info, що станом на 1 червня на лікарняному перебуває троє працівників ринку. Зокрема, директор ринку лікується від запалення легень. Чи підтверджений у хворих коронавірус, заступник директора інформації наразі не має.

  «Я не можу ні підтвердити, ні спростувати інформацію про COVID-19 у наших працівників, бо люди знаходяться на лікарняному. Про це наразі може знати лікар. Я знаю, що керівник наш, директор ринку, з запаленням легень знаходиться у лікарні. За решту сказати не можу. Але, так, дійсно троє людей, разом із директором, нині на лікарняному. Однак де вони зараз знаходяться, я не знаю, окрім директора, – він у лікарні», – поінформував Юрій Прудніков.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework