Вже цього літа пенсіонери зможуть їздити безкоштовно в електротранспорті лише з «Карткою житомирянина»

  Для пенсіонерів Житомирської міської ОТГ проїзд у міському електротранспорті залишається безоплатним. Втім, є й певні умови, аби це правило діяло...

 

  На засіданні виконавчого комітету міської ради було прийнято рішення, що зазначена категорія громадян має право безкоштовного проїзду  в  міському електротранспорті. Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

  В рішенні йдеться, що в  міському електротранспорті  проїзд  для  пільгових категорій громадян (пенсіонерів  за віком та осіб з інвалідністю ІІІ групи)  буде  безоплатним  за наявності «Картки житомирянина». При готівковому ж розрахунку становитиме 3 грн без обмежень у часі.

  «За наявності «Картки житомирянина» пільговики зможуть їздити в  транспорті без обмежень у часі. Пенсіонерам ж з інших міст встановлено пільгову вартість, і вони сплачуватимуть за проїзд 3 грн…», - пояснює заступник міського голови Олександр Шевчук.

  «Зазначене рішення виконавчого комітету міської ради вступає в дію через два місяці. За цей час пенсіонери та інші пільгові категорії Житомирської міської ОТГ  мають можливість оформити «Картки житомирянина»  для того, щоб їздити безкоштовно в  комунальному електротранспорті, - зазначив міський голова Сергій Сухомлин під час засідання виконавчого комітету.

  Нагадаємо, з 1 серпня 2020 року в Житомирі зміниться  вартість проїзду в громадському транспорті при оплаті готівкою та банківською картою, а при розрахунках «Карткою житомирянина» та транспортною карткою тариф залишиться незмінним.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework