В житомирському міському парку знову запрацював атракціон "Зелений лабіринт"

  Реконструкція атракціону тривала два тижні. На відновлення і обслуговування лабіринту комунальне підприємство "Парк" цього року витратило 150 тисяч гривень. Решта атракціонів парку запрацюють на початку червня.

  Про це повідомляє Суспільне Житомир.

  Директор КП "Парк" Ігор Леонченко розповів, що лабіринт потребує певного часу для оновлення, але вже зараз ним можна користуватися.

  Ігор Леонченко: "На жаль, у минулому сезоні лабіринт був у такому стані, що використовувати його було не можна. У рамках програми озеленення на 2020 рік був проведений тендер, який виграла іноземна фірма "Корнеліс". На сьогодні вже завершено перший етап – видалення рослин, які загинули, підсадження нових саджанців, внесення добрив та підстригання цього лабіринту. Станом на зараз лабіринт відновлений, ним можна користуватися".

  Марійка Паламарчук разом із подружками прийшла до парку на прогулянку. Дівчинка розповіла, що їй було цікаво блукати пішохідними коридорами "Зеленого лабіринту".

  Марія Паламарчук: "У нашому місті мало розваг. Я от маю молодшу сестричку і думаю, що їй тут буде цікаво. Можна побігати, погратися, можна шукати вихід із лабіринту. Усе це розвиває логічне мислення".

  Дарина Коновальчук, відвідувачка парку: "Це дуже весело. Можна розвивати себе, шукати відповідь, як і куди бігти. Це нескладний лабіринт. Навпаки –доволі простий".

  За словами директора КП "Парк" Ігоря Леонченка, цього року також запрацює новий атракціон "Лебеді".

  "Роботи зі встановлення цього атракціону провели у 2019 році, але запускати його будемо саме цьогоріч. У нас це єдиний новий атракціон за останні 35-40 років", - каже Ігор Леонченко.

  Що стосується інших атракціонів парку, то вони почнуть працювати на початку червня.

Автор: Леонід Харшан

Камера: Ігор Грач

Новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 27/05/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework