В центрі Житомира ремонтують майже три десятки об'єктів тепломереж

  Ремонт та заміну 29 об'єктів тепломережі проводять за гроші Європейського банку і Житомирської міськради. Ремонтують мережі бригади підприємств з трьох міст – Києва, Рівного та Житомира.

   Ремонт та заміну 29 об'єктів тепломережі проводять за гроші Європейського банку і Житомирської міськради. Ремонтують мережі бригади підприємств з трьох міст – Києва, Рівного та Житомира, - розповідає suspilne.media

  Керівник "Житомиртеплокомуненерго" Дмитро Рогожин розповів кореспондентам Суспільного, на яких ділянках проходить ремонт.

  Дмитро Рогожин: "29 основних центральних тепломереж ремонтується за гроші Європейського банку. Робить це компанія "Прогрес 92". Великий обсяг було зроблено на вулиці Жуйка, на перетині Жуйка і Великої Бердичівської. Виконуємо інвестиційний проект на Великій Бердичівській до "Жовтня". За гроші, які нам виділило місто, ми розпочали робити переходи, які попадають під асфальтове покриття міста. Сьогодні вже почали робити відрізок Велика Бердичівська-Коцюбинського. Роботи ми проводимо власними силами, але матеріали купуємо за гроші міської ради. Зокрема, закупили труб на 5 мільйонів гривень. Але вартість робіт буде набагато більшою: біля 9 мільйонів гривень буде тільки по переходах. Основне навантаження припаде на червень-липень".

В центрі Житомира ремонтують майже три десятки об'єктів тепломереж

  Біля кінотеатру "Жовтень" труби на тепломережі проводить бригада, у складі якої працює Микола Ватульєв. З його слів, заміна тепломережі – процес нескладний, однак цьому передує значна підготовча робота.

  Микола Ватульєв: "Ми готуємо опори до бетонування. Поки йде дощ, то зварювальні технології не дозволяють робити цього. Як тільки дощ перестане, зварювальники зможуть варити стики".

В центрі Житомира ремонтують майже три десятки об'єктів тепломереж

  Заміну труб тепломережі можна було б пришвидшити, якби не перешкоджали погодні умови, каже бригадир Савелій Клименко, бригада якого працює на вулиці Святослава Ріхтера.

  Савелій Клименко: "Моя бригада працює за будь-яких погодних умов. По плану сьогодні-завтра ми захльостуємося, засипаємо, асфальтуємо і переходимо на інший об’єкт. Це спеціальні європейські труби, утеплені в заводських умовах, вони не дають тепловтрат".

Автор: Володимир Шолдрук

Камера: Сергій Кобилянський

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework