30 травня у Житомирі буде призупинено водопостачання: розпочинається новий етап модернізації водопровідної системи Житомира

  КП «Житомирводоканал» за кошти Світового банку у рамках проєкту «Розвиток міської інфраструктури-2» розпочинає роботи із реконструкції станції підготовки води.

   На першому етапі цього процесу нашим підрядником, словенською компанією «Ріко», у машинному залі буде замінено засувки та здійснено переврізку насосного агрегату, який забезпечує транспортування води у місто. Проведення вищевказаних робіт дозволить модернізувати насосну станцію другого підйому. Для того, щоб їх виконати, необхідно призупинити водопостачання міста на 24 години: роботи розпочнуться 29 травня о 23:00, водопостачання буде відновлено 30 травня о 23:00.

  Протягом цього дня підрядна організація «КСМ-груп» також паралельно виконає ряд заходів, передбачених проєктом реконструкції водопровідних мереж: будуть проведені роботи з будівництва водопровідної камери для подальшої заміни магістрального колектора на вул. Чуднівській, а у водопровідному колодязі у с. Зарічани буде замінено запірну арматуру.

  Водночас 30 травня бригади водоканалу проведуть ремонтні роботи із заміни 8 засувок на 6 ділянках центральної частини міста, виконанню яких свого часу перешкодило впровадження карантину. Запірна арматура буде замінена у водопровідних колодязях, що знаходяться за такими адресами: на перехрестях вул. Домбровського - вул. І. Мазепи, вул. Домбровського – вул. Хлібної, вул. Домбровського – вул. Небесної Сотні, вул. С. Бандери - вул. Небесної Сотні, вул. С. Бандери – вул. Хлібної, вул. Хлібній.

  Таким чином, за добу будуть проведені широкомасштабні заходи, покликані оптимізувати систему водопостачання міста.

  Шановні житомиряни, зверніть увагу, що з 23:00 30 травня по 23:00 31 травня з метою запобігання негативному впливу стану мережі на якість питної води проводитиметься дезінфекція системи. У цей час не рекомендується використовувати воду для приготування їжі, водночас вона придатна для прання, миття посуду та гігієнічних процедур.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework