Жителя Бердичівського району, якого підозрюють у вбивстві односельчанина, триматимуть під вартою

  Бердичівською місцевою прокуратурою, у межах процесуального керівництва, забезпечено участь у розгляді клопотання щодо застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою особі, підозрюваному в умисному вбивстві (ч.1 ст. 115 КК України), скоєному у Бердичівському районі.

  За результатом розгляду клопотання, 13.05.2020 ухвалою Бердичівського міськрайонного суду особі застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на два місяці без права внесення грошової застави.

  Трагічна подія сталася 06.05.2020 увечері, близько 21.00 год,  в одному із сіл Бердичівського району.

  За даними слідства, троє односельчан перебували у помешканні одного з них, де спільно вживали алкогольні напої.

  Під час розпивання спиртних напоїв між 41-річним господарем та 53-річним чоловіком (обоє перебували у стані алкогольного сп’яніння), на ґрунті особистих неприязних стосунків, виникла сварка, у ході якої господар накинувся на чоловіка із кулаками та завдав численних ударів, а коли потерпілий впав на підлогу, схопив руками за шию та почав душити.

  Щоб приховати скоєний злочин, «гостинний» господар закопав тіло вбитого у дворі, за житловим будинком, а сам подався до родичів в іншу область.

  Правоохоронці розкрили злочин, коли за декілька днів до них звернулися родичі загиблого та повідомили про його зникнення.

  Також розпочато кримінальне провадження стосовно третьої особи, якому повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 1 ст. 396 КК України (заздалегідь не обіцяне приховування особливо тяжкого злочину).

  Досудове розслідування проводить Бердичівський відділ поліції.

  Бердичівська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво.

Пресслужба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 19/05/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework