У Борятині, де в квітні згоріли 27 будівель, виплатили компенсацію тільки одному постраждалому

  Йому виділили гроші та підшукали тимчасове житло. У селі чекають, коли кошти надійдуть, щоб допомогти погорільцю переїхати. Винуватця пожежі, якому загрожує адміністративна відповідальність, станом на 18 травня ще не знайшли.

   За словами Ягодинського сільського голови Євгена Данилюка лише один з погорільців отримав грошову компенсацію у розмірі 5 тисяч гривень від спонсорів, - розповідає suspilne.media.

  Олександр Данилюк: "Ніхто нікого не знайшов. Я питав поліцейських, чи була б кримінальна відповідальність, якби все ж таки знайшли винуватця пожежі. Вони сказали, що кримінальної відповідальності все одно не було б, була б адміністративна. Бо підпал був ненавмисний – це випадковість. Що стосується людей, то один житель, який тримає дачний будинок, звертався в усі інстанції, щоб їм дали матеріальну допомогу. А безпосередньо ті 4 житлових будинки, де люди постійно проживали, то одному з них, який повністю все втратив, уже є фінансова допомога. Ми знайшли йому тимчасове житло в самому Борятині. Чекаємо додаткових матеріальних надходжень, коли вже будуть гроші, то ми остаточно з господарем будинку домовимося і допоможемо йому переїхати. Щодо трьох інших постраждалих – то там я поки ще не знаю".

  Нагадаємо, 13 квітня у селі Борятин Романівського району згоріли 27 будівель - 4 житлові будинки, 12 дачних ділянок і 11 сараїв. Горіли будівлі, розташовані біля лісу - причиною могло стати займання сухої трави.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 19/05/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework