У Житомирському районі троє працівників Укрпошти з коронавірусом розносили пенсії

  У селі Левків Житомирського району Covid-19 виявили у трьох працівниць місцевого відділення «Укрпошти».

  Про це повідомила Житомирська райдержадміністрація. 

  14  травня під час 15 позачергового засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій голова Житомирської РДА Юрій Оханський повідомив, що на території Левківської сільської ради виявили три нові випадки захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19.

  У ході засідання було заслухано інформацію директора КНП «ЦПМСД» Геннадія Горбенка та сільського голови Олександра Окочі.

  Як з’ясувалося, у трьох працівників Левківського відділення “Укрпошти”  після проведення ПЛР-тестування виявили коронавірус. Коло контактуючих  з працівниками пошти, які розносили пенсії до будинків селян, з’ясовується. Одна з працівниць пошти, яка співає у церковному хорі, будучи вже хворою,  відвідувала місцеву церкву.

  Відділення пошти закрили. Представники поліції попередили усіх хворих про адміністративну відповідальність у разі порушення правил самоізоляції.

 Районна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій прийняла рішення щодо обмежувальних заходів на території Левківської сільської ради. З представниками пошти буде узгоджено, як отримуватимуть жителі громади пенсію.

  У публічних місцях проведуть дезінфекцію.

  Районна моніторингова група має невідкладно здійснити рейд місцями масового скупчення людей у с. Левків, Калинівка та Клітчин та провести відповідну роз’яснювальну роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через брак фінансування психіатричну лікарню можуть об'єднати з наркодиспансером

В Народицькому районі від усього села залишилася тільки унікальна діюча церква. ФОТО

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Вторник, 19/05/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework