Через брак фінансування психіатричну лікарню можуть об'єднати з наркодиспансером

  Недостатність фінансування складає майже 40%. Обласна влада направила лист до Міністерства охорони здоров'я з пропозицією збільшити фінансування. Керівництво області не виключає можливості об'єднання лікарні з наркодиспансером.

 

  Про це під час підсумкового пребрифнгу в Житомирській облдержадміністрації повідомив очільник обласного управління охорони здоров'я Микола Суслик, - передає suspilne.media.

  Микола Суслик: "В області є два заклади, які надають психіатричну допомогу. Це обласний медичний Центр психічного здоров'я і Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 в Прилуках. По тих пакетах, які заключні із Національною службою здоров'я України, є недостатність практично 40% фінансування. На сьогодні медичні працівники не звільняються, не скорочуються ліжка. Ми направили лист на Міністерство охорони здоров'я і Національну службу здоров'я України - пропонуємо збільшити фінансування для того, щоб надавалася повноцінна психіатрична допомога".

  Відповідаючи на питання журналістів щодо об'єднання психіатричної лікарні з наркодиспансером, Микола Суслик сказав, що таке об'єднання можливе.

  Микола Суслик: "Питання об'єднання наших закладів воно завжди на часі. В багатьох областях України і в нас теж такі заклади функціонували, як єдиний заклад, який надавав споріднену допомогу – і наркозалежним, і психічно хворим".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: COVID-19 на Житомирщині: 38 пацієнтів одужали та 9 нових випадків захворювання

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework