Сергій Сухомлин хоче звернутися до МОЗ, щодо звільнення головного санітарного лікаря області

  Сьогодні під час позачергового засідання виконавчого комітету міської ради міський голова Сергій Сухомлин звернувся до Міністра охорони здоров’я України М.Степанова та Головного державного санітарного лікаря України В. Ляшка з проханням негайно вплинути на ситуацію, що склалася у Житомирі у зв’язку із затримкою у проведенні Житомирським обласним лабораторним центром досліджень на коронавірусну інфекцію.

 

  У той час, коли близько 800 людей в обласному центрі вже 2 тижня чекають на проведення лабораторного дослідження на COVID-19, головний державний санітарний лікар області З.Парамонов письмово повідомив про триденне призупинення ПЛР-діагностики в Центрі.

  «Ми отримали лист, у якому нас повідомили, що хворі на ГРВІ, пневмонію  не зможуть отримувати послуги проведення ПЛР-діагностики на  COVID-19. Хочу зауважити, що на початку епідемії Житомирська міська рада наголошувала на готовності надати усю необхідну допомогу для закупівлі відповідного обладнання, реагентів тощо. На що отримали у відповідь: «Всього вистачає». Лист головного державного санітарного лікаря області свідчить про те, що місто може залишитися сам на сам з епідемією і не контролювати ситуацію щодо її розповсюдження. Хочу наголосити, що таким рішенням ми наражаємо на небезпеку наших лікарів, які працюють із хворими в лікарнях», - наголосив міський голова.   

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework