Шостий тиждень карантину: як змінилась активність покупців нерухомості та авто на Житомирщині

  За даними Аналітичного центру AUTO.RIA, протягом тижня 17-23 квітня найважливіші цифри автоторгівлі на Житомирщині продовжували зростати.

 Покупців авто з пробігом стало більше на 9,2%, на 5% виросла кількість переглядів авто. На 19,7% збільшилось бажаючих зателефонувати продавцям. 

  Кількість дзвінків до салонів виросла на 10,%. Покупців нових авто при цьому стало більше на 13%, а переглядів авто - на 17%!

  Активність покупців протягом 6-го тижня карантину підтверджує готовність українців обирати й купувати авто.

  За даними Аналітичного центру DOM.RIA, за шостий тиждень ізоляції, спостерігається збільшення кількості покупців первинної нерухомості у Житомирській області — на 2,4%. Кількість переходів на сайти новобудов збільшилась на 4,1%. Кількість дзвінків до відділів продажу збільшилась на 2,7%. Це свідчить про формування відкладеного попиту на квартири в новобудовах. 

  На вторинному ринку нерухомості на 26,5% зменшилась активність покупців, які телефонували продавцям, а кількість покупців вторинної нерухомості на Житомирщині зросла на 6,9%. При цьому кількість переглядів нерухомості зменшилась лише на 0,7%, що свідчить про формування відкладеного попиту.

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Пятница, 24/04/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework