Коноплі замість вазонів: прикордонники Житомирщини знайшли осіб, які вирощували та переробляли наркотичне зілля

  1 квітня реалізовуючи інформацію оперативних підрозділів, прикордонники Житомирського загону спільно із співробітниками Національної поліції та СБУ в одному з населених пунктів прикордоння виявили місця виготовлення та накопичення наркотичних речовин з метою збуту.

  Так, у відповідності до ухвали Іванівського районного суду, міжвідомчою групою було проведено обшук в приватному домоволодінні місцевої мешканки одного з населених пунктів Поліського району, що на Київщині. Під час якого в будівлі було виявлено кімнату, облаштовану для вирощування нарковмісних рослин, в якій в спеціальних умовах було висаджено 78 кущів канабісу. Також в помешканні за допомогою службової собаки, натренованої на пошук наркотиків, було виявлено майже кілограм сухої речовини рослинного походження, схожої на канабіс та різні прилаштування для вирощування та переробки дурману.

  Поряд з цим правоохоронцями було виявлено та затримано осіб, які налагодили вирощування та переробку наркотичної речовини, збут якої планувався здійснюватись в столиці нашої держави.

  Наразі прикордонниками, які продовжують ефективно захищати український кордон від протиправної посягань та протидіяти порушенням законодавства України, до органу досудового розслідування Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак вчинення злочину за ч.1 ст. 309 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», ст. 310 ККУ «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель», ст. 313 ККУ «Викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням».

  Наркотичне зілля вилучено та направлено на експертизу.

  Досудове розслідування триває.

kk030420176 2

kk030420176 3

kk030420176 4

kk030420176 5

Пресслужба Житомирського прикордонного загону державної прикордонної служби України

Новини Житомира

  

 

Последнее изменение Пятница, 03/04/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework