Приватні медзаклади Житомирщини не закриватимуть

  Про це під час щоденного брифінгу в Житомирській облдержадміністрації сказав керівник обласного управління охорони здоров'я Микола Суслик.

 

  За його словами, йдеться насамперед про надання невідкладної медичної допомоги у цих лікувальних закладах. За умови дотримання належних санітарних норм.

  Микола Суслик: "Що стосується приватних структур, то ви знаєте, що згідно рекомендацій Міністерства охорони здоров'я, на сьогодні абсолютно вся планова амбулаторно-поліклінічна допомога в нас згорнута. З точки зору забезпечення епідбезпеки не можна, щоб в поліклініках скупчувалося багато людей, в тому числі, і в приватних структурах. Якщо ж приватні структури витримають абсолютно всі заходи щодо забезпечення безпеки, то я думаю, що вони однозначно повинні працювати в плані надання ургентної допомоги, якщо в них є такий напрямок. А у перспективі – так само, якщо витримають всі заходи безпеки і не буде випадків інфікування в таких структурах, то, можливо, вони теж будуть працювати надалі".

  Голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко сказав, що питання не закрите.

  Віталій Бунечко: "Штаб реагує оперативно. Він, власне, тому і називається оперативним – для прийняття саме таких рішень. В нас є форма, за якою ми працюємо, є протоколи. Це не є чиєсь окреме рішення, всі рішення приймаються колегіально".

  Нагадаємо, з 27 березня на Житомирщині, згідно рішення обласного оперативного штабу, приватні клініки мали призупинити роботу.

Джерело: suspilne.media

Новини Житомира

   

Последнее изменение Пятница, 27/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework