Сергій Сухомлин спростовує, що пацієнт з підозрою на коронавірус купував тест за свої гроші

  Житомирський міський голова Сергій Сухомлин запевнив, що госпіталізований з підозрою на коронавірус чоловік, який зараз перебуває в інфекційному відділенні міської лікарні №1, не купував тестів на визначення Covid-19.

  Про це Сухомлин заявив під час брифінгу в Житомирській ОДА, спростовуючи заяву хворого у соцмережі про те, що йому сказали придбати тести за власні гроші, повідомляє кореспондент Укрінформу.

  «З приводу тесту, він його не купував – ні експрес, ні кінцевого. Я це можу стверджувати на 100%. У нас більше 50 тестів уже використано за цей час. Ні з одного пацієнта не взяли коштів за ці тести. Вони були куплені за рахунок міста, тому безкоштовні», - наголосив Сухомлин.

  Раніше у Facebook пацієнт оприлюднив відео, де розповів, що в лікарні йому сказали купити тест визначення коронавірусу та ліки за свої кошти. Крім того, чоловік скаржився на погані умови в боксі інфекційного відділення, де він зараз перебуває.
  «Згідно тих протоколів, які є, він забезпечений ліками», - каже голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

  Сухомлин прокоментував, що бокси в лікарні мають рівень двозіркового готелю з окремими душем і кондиціонером.

  Як повідомляв Укрінформ, у Житомирі з підозрою на коронавірус госпіталізували 49-річного чоловіка, який повернувся з Австрії. Пацієнт розповів, що перебував на самоізоляції вдома. Згодом поліція відкрила проти нього кримінальне провадження, оскільки чоловік приховав, що возив до Австрії групу туристів.

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Среда, 25/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework