Реклама на радіо, екранах та сайті: Чверть мільйона на рекламу "Житомирводоканалу"

  КП "Житомирводоканал" планує витратити 232 тис. грн на послуги з розміщення та розробки реклами. Оголошення розмістили 16 березня 2020 на порталі державних закупівель.

  В технічних вимогах зазначені характеристики по розміщенню реклами на радіо та розробки аудіороликів. Протягом 2020 року має вийти 3240 випусків аудіороликів по 30 секунд кожний на радіостанціях «Наше Радіо 102,7 FM», «П`ятниця 91,1 FM» та « NRJ  107.3 FM», - розповідає zt.20minut.ua.

  Замовник також очікує вихід 9 відеосюжетів виключно на сайті «Житомир.info» по 3 хвилини загальним хронометражем в 27 хвилин. Також за 2020 рік на двох відеобордах - на Михайлівській, 4 та площі Житній ринок, 3 мають вийти 4 підготовлених відеоролики. Вимогами тендерних документів передбачено 17 тис. 280 виходів реклами на кожному з цих відеобордів.

 Зазначені вимоги з виключеннями інших альтернатив мають ознаки дискримінаційних. Тому є підстави вважати, що в КП "Житомирводоканал" тендерну документацію прописали під певного учасника.

  Зокрема вказані в технічному завданні радіостанції «Наше Радіо 102,7 FM», «П`ятниця 91,1 FM» та « NRJ  107.3 FM», згідно з публічного реєстру ліцензій Нацради з телебачення та радіомовлення, належать ТОВ «Ростмедіа.ТВ».

  Дозволом на розміщення відеоекранів знову володіє все те ж товариство. Ще 9 серпня 2017 року Житомирська міська рада погодила розміщення ТОВ «Ростмедіа.ТВ» на центральній вулиці міста для розміщення соціальної та комерційної реклами.

  Сайт «Житомир.info» належить ТОВ "Рекламна агенція Житомир Інфо". Власником обох зазначених товариств є Євген Яремчук – представник ЗЕ!команди в Житомирській області.

  Нагадаємо, ТОВ "Рекламна агенція Житомир Інфо" та ТОВ «Ростмедіа.ТВ» серед найбільших отримувачів коштів з бюджету за висвітлення діяльності та розміщення замовних матеріалів про роботу влади в області.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework