США передали бердичівським військовим наметове містечко вартістю $1,5 мільйони

  Сполучені Штати Америки передали Силам спеціальних операцій Збройних сил України наметове містечко вартістю 1,5 мільйона доларів.

  Як повідомило Посольства США в Україні, це спорядження отримав 142-й навчальний центр ССО у Бердичеві (Житомирська область) ― передає ua.news.

  Під час церемонії передачі українським військовим наметового комплексу типу «Аляска» командир Європейського командування Сил спеціальних операцій США генерал-майор Кірк Сміт заявив, що радий тому, що США допомагають Україні.

  «США – це лише один з багатьох союзників по НАТО, які представлені тут, допомагаючи українським силам спеціальних операцій розвивати та натреновувати більш ефективний склад. Я дуже радий, що ми можемо внести свій внесок у певний спосіб, коли ми можемо переконати уряд США надати такі засоби», – зазначив військовий.

  У грудні Трамп істотно збільшив витрати США на оборону в 2019 році. Таким чином, оборонний бюджет Штатів сягнув верхнього ліміту в 750 мільярдів доларів. Влітку Трамп підписав схвалений Сенатом і Палатою представників закон про бюджет США на 2019 рік на потреби національної оборони. Також Трамп запевнив Путіна, що Сполучені Штати виграють гонку озброєнь у разі, якщо вона почнеться.

  Президент США Дональд Трамп підписав військовий бюджет країни на 2020-й фінансовий рік, в якому передбачена військова допомога для України в сумі 300 млн доларів.

kk260220212 2

kk260220212 3

Новини Житомира

       

Последнее изменение Среда, 26/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework