Голова Житомирської держадміністрації розповів журналістам, скільки заробляє. ВІДЕО

  У грудні минулого року голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко отримав 35,5 тис. грн. заробітної плати. Без урахування ПДВ.

  Про це він 5-го лютого розповів журналістам під час брифінгу.

  Приводом скликати зустріч із журналістами, за словами Віталія Бунечка, стало оприлюднення інформації про заробітну плату посадовців адміністрації на Першому інформаційному порталі.

  Репортер Першого інформаційного порталу Вадим Шевчук – автор публікації про зарплати чиновників ОДА. Він розповів, що Віталій Бунечко звинуватив його у маніпуляції з цифрами у нарахуванні йому, його заступникам та працівникам апарату заробітної плати. І саме про це була його публікація.

  "Ми надали інформаційний запит на облдержадміністрацію щодо розміру зарплати чиновників ОДА і нарахувань по зарплатам чиновників і отримали офіційну відповідь. Як з’ясувалося, у них досить немалі зарплати. Наприклад, заступниця Наталія Остапченко у листопаді та грудні отримала по 95,8 тис. грн., але це з нарахуванням всіх надбавок, премій, прогресивок та оздоровчих.

  Голова ОДА отримав 75 522 грн. Це його зарплата у грудні та листопаді. На мою думку, це досить немалі зарплати. І в чому тут маніпуляція?", - сказав Вадим Шевчук.

  Віталій Бунечко: "Надбавки і все інше, які встановлюються офісом президента, не дозволяють мені отримувати 75-ть тисяч гривень. За грудень я отримав 35 585. Мінус 19,5 відсотків податків".

  Віталій Бунечко розповів, шо від 12-го серпня до грудня на руки він отримав 127 тис 153 грн. Але його зарплата на 33 відсотки нижча, ніж зарплата попереднього керівника держадміністрації за такий же період часу. Крім того, з початку цього року йому не нараховується премія.

  Віталій Бунечко також сказав, що у січні він отримав 10 300 грн. Гроші надійшли двома частинами. Він показав журналістам, що зараз у нього є 300 доларів і 1 500 грн. Тобто, у його кишені 9 тис грн. Щоб було на прожиття. Сказав, що вистачає.

  Ще Віталій Бунечко зізнався, що заробітної плати йому не вистачає. За його словами, ідеально отримувати 250 тис. грн.

  Подробиці у сюжеті телеканалу UA:Житомир.

Джерело: suspilne.media

Новини Житомира

       

Последнее изменение Пятница, 07/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework