Сергій Боліщук, який раніше працював в Рівненській міській раді стане заступником директора «жирного» департаменту Житомирської ОДА

  47-річний Сергій Боліщук, який останні десять років працював у Рівненській міській раді, зокрема заступником начальника управління містобудування та архітектури, отримав вищу посаду у Житомирській ОДА.

   Про це повідомляє rivnepost.rv.ua.

  Ще на початку грудня Сергій Боліщук, якого на посаду в управління архітектури привів Володимир Хомко, написав заяву на звільнення та тепер є кандидатом на посаду заступника директора департаменту регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації.

  Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА створили торік. Він об’єднав департаменти будівництва та ЖКГ, які є найбільш "жирними" у плані надходження та використання коштів, зокрема на будівництва, ремонти та програми з енергоефективності. Керує об'єднаним департаментом на сьогодні киянка Інна Хоменко.

  Сергій Боліщук до роботи у міськвиконкомі Рівного працював у Службі безпеки України. Головою Житомирської ОДА цього року теж, до слова, став працівник СБУ Віталій Бунечко. Пан Бунечко родом із Сарн та на рік молодший за Сергія Боліщука.

  Дружина Сергія Боліщука, відповідно до його декларації, продовжує працювати в СБУ.

Новини Житомира

    
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework