В мережі викликав обурення туалет однієї із сільських шкіл на Житомирщині. ФОТО

  Туалети в сільських школах, зокрема й на Житомирщині, залишаються вкрай актуальним та наболілим питанням.

  І жахливий стан, якому багато з них находяться, просто не може не обурювати багатьох. Варто лише задуматися та усвідомлювати, що саме в такі вбиральні змушують ходити дітки, учні старших класів та й взагалі всі педагоги та співробітники шкіл за будь-яких погодних умов, в різні пори року.

kd10121913 1

  Це ми зараз більше навіть на морози й зимові холоди натякаємо.

  Справжній ажіотаж, а в багатьох і обурення, виклала публікація жінки з Житомирщини, яка показала саме туалет в школі села Вільськ, що на Житомирщині. Це, звісно ж, лише один із прикладів. Очевидно ж, що туалет саме в цьому навчальному закладі не найгірший в області, але все ж таки тема дуже важлива, бо ж скільки значно гірших вбиралень є в селах на Житомирщині. Тут дійсно є про що задуматися.

  «Село Вільськ Житомирської області.

  Шкільний туалет... Так, ви не помилилися, туалет у школі села Вільськ є таким. Сюди ходять маленькі дітки (1-4 класи), навіть у лютий мороз, коли там із всіх щілин свистить вітер! Але голові нашої громади Білому П. В. і його консультанту Гересняк І. М. це не цікаво. Хай дітки і далі підривають своє здоров'я, в Білого П. В. та Гересняк І. М. є більш важливі справи.

  Далі буде.

  Люди! Поширюйте, будь ласка, цю публікацію, щоб якомога більше людей дізналися про бардак у селі Вільськ!», — йдеться в публікації.

Новини Житомира

   

Последнее изменение Вторник, 10/12/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework