Прокуратура Житомирської області отримала нового керівника

  У  четвер, 28 листопада 2019 року, заступник Генерального прокурора Віктор Трепак представив колективу прокуратури Житомирської області новопризначеного керівника – Олега Василіва.

   «Ми маємо відновити довіру людей до інституції прокуратури, де Закон і Справедливість повинні бути основою нашої роботи. Ці зміни на часі, і цього від нас чекає суспільство. Думаю, що ми з вами, разом із правоохоронними органами, органами державної влади зможемо вибудувати таку інституцію», -окреслив головні завдання Віктор Трепак.

  Заступник Генерального прокурора також наголосив, що усі мають працювати на конкретний результат, особливо Житомирщина, яка має стратегічне значення для держави.

  Прокурор Житомирської області Олег Василів, у свою чергу, подякував за довіру та висловив впевненість у тому, що спільно з колективом справляться із поставленими завданнями. «Колектив прокуратури Житомирської області здатен долати труднощі, які зустрічаються у повсякденній роботі. Ми будемо продовжувати працювати над зміцненням авторитету прокуратури Житомирщини та органів прокуратури у цілому», - додав Олег Василів.

  У заході взяли участь та привітали прокурора області голова Житомирської обласної державної адміністрації, голова Житомирської обласної ради, керівники правоохоронних органів.

  Довідково: Олег Василів народився 17 квітня 1984 року у м. Моршин Львівської області.

  Вищу освіту здобув у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича, у 2008 році закінчив Національну академію прокуратури України.

  В органах прокуратури – із 2006 року. За цей час обіймав посади прокурора, а також керівні посади в органах прокуратури, зокрема, заступника прокурора області. До призначення на посаду прокурора Житомирської області працював на посаді першого заступника прокурора Житомирської області.

Пресслужба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

       
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework