Саме з Житомирщини МОЗ починає презентувати напрямки діяльності на 2020-й рік

  На цьому наголосила Міністр охорони здоров’я України Зоряна Скалецька під час зустрічі з головою ОДА Віталієм Бунечком  22 листопада.

   Віталій Бунечко з Міністром обговорили основні напрямки роботи в сфері медицини на наступний рік. Це програма медичних гарантій, розширення програми «Доступні ліки», зміна фінансування медичних закладів.

  Серед основних завдань для області Міністр окреслила: автономізацію, комп’ютеризацію та вакцинацію. За її словами, саме на це варто наразі звертати увагу, адже з 1 квітня наступного року повністю запускається автономізація закладів медицини вторинного рівня. Для того, щоб ці лікарні змогли фінансуватися з НСЗУ необхідно їх забезпечити коп’ютиризацією. Весною наступного року максимально всі довідки, лікарняні та направлення перейдуть в електронну форму.

  Також Зоряна Скалецька зауважила на важливості підняття рівня вакцинації, адже серед пріоритетів роботи МОЗ розвиток громадського здоров’я та епідемічна безпека населення.

  За повідомленням начальника управління охорони здоров’я ОДА Миколи Суслика, в області 52% медичних закладів на вторинному та третинному рівнях вже комп’ютеризовані. Робота у цьому напрямку триває.

Прес-служба облдержадміністрації

Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 26/11/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework