Турецька компанія побудує в області сонячну електростанцію

  Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко підписав меморандум про співпрацю із турецькою компанією MNG щодо будівництва сонячної електростанції у Брониківській об’єднаній територіальній громаді потужністю 5 МВт.

   Про це розповідає oda.zht.gov.ua/.

  Документ підписали 6 листопада, голова ОДА Віталій Бунечко, представник компанії Неджмі Білгін та голова правління ПАТ “ЕК “Житомиробленерго” Олексій Шекета.

  «Ми готові максимально сприяти роботі інвесторів в області. Меморандум, який підписуємо сьогодні, і є тією гарантією всебічного сприяння та допомоги. Вдячні, що починаєте свою інвестиційну діяльність на Житомирщині. Переконаний, що майбутня сонячна електростанція стане першим, проте не єдиним проєктом вашої компанії у нас в області», – сказав Віталій Бунечко.

  В рамках проєкту планується створення біля 20 нових робочих місць, а також розвиток соціальної сфери, розбудови, відновленню та розширенню мережі інфраструктурних об’єктів Брониківської ОТГ.

  За словами представників компанії MNG, будівництво такої сонячної електростанції – це початковий етап, загалом в Україні планують запустити близько 200 МВт.

  До будівництва станції планують приступити вже у квітні 2020 року. Вартість реалізації проєкту – близько 5 млн дол. США.

  Участь у зустрічі взяв перший заступник голови ОДА Володимир Федоренко.

  Довідково. Компанія MNG заснована в 1976 році. Штаб-квартира компанії знаходиться в Анкарі, Туреччина. Сектори – будівництво, енергетика, туризм, фінанси, інвестиції, авіаперевезення. Кількість працюючих – понад 20 000 осіб. Вартість будівельних проектів Корпоративної групи в Африці, на Близькому Сході, на Балканах та Кавказі сягає 8,30 млрд дол. США, в Туреччині – 12,30 млрд дол. США.

kk08111915 2

kk08111915 3

kk08111915 4

Новини Житомира

       

Последнее изменение Пятница, 08/11/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework