Голуби, фазани, павліни, домашні улюбленці, унікальні та дорогі кури з усієї країни на виставці в Житомирській області

  Цієї суботи в Бердичеві на Європейській, 108, неподалік залізничного вокзалу, розташували виставку-ярмарок голубів і домашніх улюбленців. Із усієї України з'їхались любителі й ті, які професійно займаються розведенням голубів, зокрема декоративних.

   Це птах миру, і його, на думку Віталія Кащука, розводять для особливої, душевної розради.

 Окрім більше 40 видів голубів, вартість яких від сотні до кількох сотень і навіть тисяч гривень, учасники виставки привезли різноманітну домашню живність: качок, гусей, фазанів, павлінів, унікальних та дорогих курей. Розведенням останніх займається пан Валерій із Вінниці. У нього 5-6 порід курей, серед яких орпінгтони, кохінхіни чорні. Вага однієї такої птиці – до 8 кг.

  Вартість однієї такої курочки – від 5-тисот гривень, каже пан Валерій, і додає, що хоч і несуться гарно, але квочки із них поганенькі, тому їх яйця частенько підсипають іншим породам, значно легшим.

  А цих прекрасних різнокольорових папуг, і не тільки їх, привіз до Бердичева учасник виставки-ярмарку Станіслав із Білої Церкви. Батьківщина цих яскравих птахів – Австалія, але вони вже, кажуть, неабияк адаптовані до наших умов, і навіть погодніх.

  Бердичівлянин Олександр займається розведенням срібних і чорних нутрій. Каже, тримає такі породи, котрі за 3-4 місяці набирають значної ваги.

  Чи не найпокірніші і лагідні, наче котики, пухнасті кролики. Вони не бояться навіть незнайомих людей і дають себе погладити. Вже багато років займається їх розведенням Олександр Володимирович із Хажина. Має у власному господарстві 4-ри породи бельгійського фландра.

  А ось цей пухнастий вухань – французький баран голубий. Є в Олександра Володимировича й біленькі кролики.

  Подібні виставки, каже її організатор Вадим Жураківський, у нашому місті проходять кілька разів на рік. Продовжують, кажуть, славу Бердичева як ярмаркового містечка!

  За спільними інтересами, на майбутнє, любителі тварин мріють об’єднуватись у групи.

Джерело: trkvik.tv

Новини Житомира

   

Последнее изменение Понедельник, 28/10/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework