Бердичівський «Слуга народу» Богдан Кицак швидко перетворився на… володаря всесвіту?

  Головна проблема влади у тому, що вона відмовляється чути простих людей, захищаючи власні інтереси та амбіції а також тих, хто має статки.

   Навіть ті, хто ще вчора клявся захищати інтереси громадян, називаючи себе слугою народу, дорвавшись до корита, швидко перетворюється зі слуги на господаря. Недарма в Україні є така старовинна приказка «Не дай бог з Івана пана». Цей вислів, здається, підтвердив депутат-мажоритарник від міста Бердичева Богдан Кицак, передає berdichev.biz.

  У вівторок, 8 жовтня на вимогу депутатів відбулася позачергова сесія Житомирської обласної ради, на якій депутати проголосували за звернення до Gрезидента, Верховної ради України та Кабінету міністрів з проханням продовжити мораторій на продаж землі до 2025 року. Варто зазначити, що розгляду даного питання передували численні збори фермерів Житомирської області, які категорично виступили проти скасування мораторію на продаж землі.

  Під час обговорення даного питання на трибуну піднявся народний депутат України з міста Бердичева від політичної партії «Слуга народу» Богдан Кицак Його виступ вразив своєю надмірністю та зверхністю, адже простий вчитель історії заявив, що мораторій на продаж землі буде знятий незалежно від звернення депутатів обласної ради. За його словами, зараз розробляється альтернативний законопроект земельної реформи. І мораторій буде знято, яке б звернення зараз не готували. Також Богдан Кицак запевнив, що українська земля не буде продаватися іноземцям – тобто сюди не будуть запускатися іноземні інвестиції.

  Депутати Житомирської обласної ради були шоковані такою поведінкою та порадили нардепу бути толерантнішим, адже він тільки стає на шлях великої політики, але повинен знати, що прийде час, і його запитають про роботу. Присутні у залі були вимушені нагадати Богдану Кицаку, що він такий же народний обранець, як і вони – тільки має більший значок та мандат, які не дають йому право для зверхності.

  В цілому за звернення по продовженню мораторію на продаж землі до 2025 року проголосувало 35 з 39 присутніх депутатів обласної ради. Таким чином, рішення було прийняте – однак як відреагує президент України, якщо навіть люди з його політичної сили відкрито ігнорують думку народу, поки що невідомо.

Денис Заремський

Джерело: berdichev.biz

Новини Житомира

   

Последнее изменение Пятница, 11/10/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework