У 2019 році сервісні центри МВС обслужили майже 80 тисяч клієнтів

  Протягом 9 місяців поточного року сервісні центри МВС в Житомирській області загалом обслужили майже 80 тисяч громадян і поповнили місцеві бюджети області близько на 9 млн грн.

   Про це говорили 27 вересня на прес-конференції в Регіональному сервісному центрі МВС в Житомирській області.

 «Протягом 9 місяців уже виконано понад 47 тисяч реєстраційних операцій, з них 22 тисячі – безпосередньо у Житомирі. Для порівняння, за аналогічний період у 2018 році було виконано 31 878 реєстраційних операцій. З січня до кінця вересня цього року в Житомирській області видали 18 232 посвідчення водія», – відзвітував заступник начальника РСЦ МВС в Житомирській області Володимир Гриб.

  Ще одна досить популярна послуга, яка з’явилася в сервісних центрах МВС у 2017 році – видача довідок про несудимість. За 2019 рік у Житомирській області їх уже видали майже 13 тисяч, що на 5 тисяч перевищує показники минулого року. «Варто відзначити, що отримання довідки про несудимість входить до переліку послуг, які громадянин може отримати онлайн», – зауважив Володимир Гриб.

  Наразі в Житомирській області функціонують 5 територіальних сервісних центрів МВС нового зразка, які обслуговують громадян у Житомирі, Бердичеві, Коростені, Новограді-Волинському та Радомишлі. У віддалені райони регіону курсує мобільний сервісний центр МВС, який здійснив 62 виїзди і загалом надав 669 послуг.

Регіональний сервісний центр МВС в Житомирській області

Новини Житомира

       
 

Последнее изменение Понедельник, 30/09/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework