Майже на мільйон гривень  екстрена медична допомога області не отримала пального

  Прокуратурою Житомирської області подано до суду позов в інтересах держави в особі територіальної громади сіл, селищ, міст Житомирської області та Комунальної установи «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської обласної ради про стягнення з товариства 991 тис грн.        

  Йдеться про те, що у жовтні 2018 року, за результатами проведених публічних закупівель, між КУ «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» та київським товариством з обмеженою відповідальністю укладено договір про забезпечення дизельним пальним на загальну суму понад 4 млн грн.

  Проте, з початку 2019 року товариство порушило умови договору та припинило виконувати взяті на себе договірні зобов’язання, заборгувавши замовнику пального на 991 тис грн, які були сплачені на його рахунок з обласного та міського бюджетів.

  Такі неправомірні дії унеможливлюють заправку автомобілів швидкої допомоги за наданими постачальником скретч-картками (талонами), перешкоджають безперебійній роботі медичних транспортних засобів Центру, наданню екстреної медичної допомоги жителям міст і сіл області.

  Наразі справа перебуває на розгляді у господарському суді Київської області.

      

Пресслужба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework