У Житомирі через можливе замінування евакуювали людей з вищих навчальних закладах

   9 липня до поліції від адміністрації двох з вищих навчальних закладів у м. Житомирі надійшли повідомлення про отримання електронних листів зі змістом загрозливого характеру. 

   На місця подій одразу виїхали поліцейські, які обстежують будівлі та навколишню територію вишів.

  Про це близько 9.30 год. 9 липня повідомила прес-служба ГУНП у Житомирській області. У прес-службі в коментарі Житомир.info уточнили, що мова йде про Житомирську політехніку та Житомирський медичний інститут.

  У навчальних закладах працюють слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції в області та Житомирського відділу поліції, працівники вибухотехнічної служби ГУНП, патрульні та представники інших правоохоронних відомств і екстрених служб.

  «Поліцейські огородили по периметру території потенційної небезпеки, доступ до яких тимчасово обмежено. Також проведена евакуація присутніх у приміщеннях людей. Патрульні поліцейські забезпечують безпеку руху транспорту. Фахівці вибухотехнічної служби ГУНП разом з кінологами, застосовуючи службових собак і спеціальні технічні засоби, проводять ретельний огляд приміщень та навколишніх територій», – повідомляють у поліції.

  Інформація про події належним чином зареєстрована. Водночас тривають заходи зі встановлення авторів тривожних повідомлень.

Джерело: zhitomir.info та Відділ комунікації поліції Житомирської області

Новини Житомира

   

Последнее изменение Вторник, 09/07/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework