У Житомирі ТТУ виплатять з міського бюджету додаткові 2,4 млн грн

  Це пов'язано з тим, що не були переглянуті тарифи на проїзд в міському електротранспорті.

   22 травня в Житомирській міській раді проходило засідання виконавчого комітету, - інформує прес-служба міськради., передає 20minut.ua.

  Серед питань, що розглянули на засіданні і погодження додаткової угоди №2 до договору №1 від 16.01.2019 року про організацію здійснення перевезень пасажирів міським електричним транспортом шляхом надання трансфертів перевізнику.

  Відповідно до угоди, управління транспорту і зв’язку міської ради та КП ««Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» домовилися про зменшення завдання щодо обсягу доходів від продажу проїзних документів та чистого доходу від надання додаткових послуг за іншими напрямами господарської діяльності КП  «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління «Житомирської міської ради у 2019 році, а саме на травень 2019 року обсяг планових надходжень від продажу усіх видів проїзних документів  становитиме 4  мільйони 345 тисяч гривень (попередній плановий показник – 6 мільйонів 725 тисяч гривень).

  «Дані зміни спричинені тим, що з початку року виконавчим комітетом так і не розглянуто питання про зміну вартості проїзду в громадському транспорті, що призводить до недоотримання запланованих доходів комунальним підприємством. Таким чином, завдання комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління», по обсягу зібраної виручки на травень, зменшено на 2,4 млн. грн., а дані кошти доведеться виділяти з міського бюджету», - зазначає заступник міського голови Дмитро Ткачук.

  Загалом затверджений обсяг бюджетних призначень, що будуть сплачені  підприємству за перевезення пасажирів міським електричним транспортом на 2019 рік  вже складає  86 мільйонів  571 тисяча 350 гривень.

Джерело: 20minut.ua

 

Новини Житомира

  

Последнее изменение Пятница, 24/05/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework