«І сам не гам, і другому не дам»

  Мешканці та гості Черняхова не можуть не помітити напівзруйноване приміщення колишньої студентської їдальні, розташоване в північній частині райцентру.

  Зі слів місцевих жителів, ця двоповерхова споруда без діла стоїть вже більше десяти років. Вже вибито вікна, приміщення руйнується. Всі, хто проходить чи проїжджає поруч, обурюються: «Чому тут немає справжнього господаря? Місцевій владі повинно бути соромно за те, що дозволила довести до такого стану колись добротне приміщення», - пише zhytomyrschyna.zt.ua.

  Та от знайшовся чоловік, котрий хоче купити цю споруду, упорядкувати її, щоб вона приносила користь громаді. Це — приватний підприємець із с.Головиного Черняхівського району Олександр Свірчевський.

  За словами О.Свірчевського, він почав уже й виготовлення та оформлення необхідних документів, але раптово голова правління КСП «Україна — Черняхів-1» Сергій Ромашко відмовився його продавати. Своє рішення С.Ромашко аргументує тим, що так йому «наказали діяти «зверху», тож скасував домовленості щодо продажу цього об’єкта.

  Дивує в цій ситуації також ось що: сьогодні в підприємства «Україна — Черняхів-1» бракує грошей, щоб з пайовиками розрахуватись, а такого покупця позбавили можливості придбати напівзруйноване приміщення. То хто ж зацікавлений у тому, щоб і ця споруда перетворилася на руїну?

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework