НАБУ розслідує видачу спецдозволів фірмам у Житомирській області

   У Національному бюро розслідують можливі зловживання посадовців служби з питань геодезії, картографії та кадастру на Житомирщині.

 

  Національне антикорупційне бюро (НАБУ)

  Детективи Національного антикорупційного бюро розслідують можливе зловживання службовим становищем посадовцями Головного управління Держгеокадастру в Житомирській області під час видачі спеціальних дозволів на видобуток лабрадоритів.

  Про це йдеться в ухвалі суду, повідомляє «Слово і Діло».

  Як відомо, Житомирська обласна рада рішеннями від 26 липня і 25 жовтня 2018 року надала спецдозволи фірмам «Граніт Блексі» і «Гранітлайн» з метою видобування лабрадоритів південної ділянки Головинського родовища площами 4,0 і 2,04 га, які перебувають у Черняхівському районі Житомирської області. Половиною корпоративних прав обох фірм володіє Сергій Колісник, який також керує «Граніт Блексі». Так детективи проводили обшуки в офісних приміщеннях «Граніт Блексі» і «Гранітлайн».

  Нагадаємо, НАБУ розслідує можливі зловживання службовцями «Спецжитлофонду». Також детективи розслідують можливу брехню в декларації екс-прокурора з Київської області. Раніше Національне бюро почало слідство щодо незаконного виведення коштів, які мали конфіскувати.

Джерело: slovoidilo.ua

 

 Новини Житомира

    

Последнее изменение Пятница, 26/04/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework