Цьогоріч на шляхах державного значення вже ліквідовано близько 26-ти тисяч квадратних метрів вибоїн

  У межах експлуатаційного утримання шляхів загального користування державного значення та на замовлення Служби автодоріг в Житомирській області тривають роботи з ліквідації пошкоджень та вибоїн дорожнього покриття.

  Так, з початку року на найбільш пошкоджених ділянках автомобільних доріг міжнародного, національного та регіонального значення вже ліквідовано майже 26 тисяч квадратних метрів пошкоджень.

  За минулий тиждень, включаючи вихідні, на шляхах М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський (в Овруцькому районі) та Р-18 Житомир – Попільня – Сквира – Володарка – Ставище (в Андрушівському та Попільнянському районах) ліквідовано більше 4 тисяч кв. м руйнувань покриття. Ці роботи тривають.

  Як повідомлялось, до Переліку об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення у 2019 році та обсяги бюджетних коштів для їх фінансування за рахунок спеціального фонду державного бюджету за програмою 3111020 «Розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування державного значення» по Житомирській області увійшли ділянки шляхів М-21 Виступовичі – Житомир - Могилів-Подільський, завершення робіт на Н-03 Житомир-Чернівці та мосту у Високій Печі, а також початок будівництва мосту через річку Желонь у буферній зоні.

  Усього по області з державного бюджету у поточному році планується витратити 397 мільйонів гривень, куди входять і проектно-вишукувальні роботи.

Прес-служба САД у Житомирській області

Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 10/04/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework