Хюндай для мера: в районі дефіцит маршруток, але голові Олевська придбали службову VIP-автівку

  Мер Олевська Олег Омельчук почувається по-королівськи, сконцентрувавши в своїх руках владу за допомогою підконтрольних «виконувачів обов’язків» старост та депутатів, і не вбачає конфлікту інтересів в «освоєнні» бюджету громади через компанії, власниками яких є члени його родини. А на профільних посадах виконавчої влади опинились впливові місцеві бізнесмени.

 

  Лише один приклад: за транспорт у виконкомі відповідає Василь Щибецький, що одночасно є директором місцевого перевізника-монополіста «Рім-Богдан», - розповідає stopcor.org.

  До речі, питання транспорту для олевської громади дуже болюче. Велика кількість сіл взагалі не має пасажирського сполучення. А на початку року вищезгаданий перевізник став учасником трагедії, що сколихнула всю Україну. Дівчина, яку нібито висадили з маршрутки вночі у 15-ти градусний мороз, змушена була йти додому пішки та замерзла на смерть. Та поки правоохоронці шукають винних – ситуація в Олевську залишається незмінною.

  А поки жителі громади тісняться у маленьких маршрутках – мер Олевська насолоджується комфортом новенького Hyundai Taxon у vip-комплектації за 800 000 гривень, придбаного за кошти громади. Зазначимо, що цих грошей вистачило б як мінімум на 4 пасажирські автобуси «Богдан», яких бракує транспортній інфраструктурі району.

  Ба більше! Користується мер машиною не тільки в робочий час. А його дружина в соцмережах хизується світлинами на фоні цього ж авто.

  Та шанс, що ця ситуація може змінитись, все ж є. Факти, що наведені в розслідуванні «СтопКору», знаходять об'єктивну оцінку як в міській, так і в обласній прокуратурі.

  «Ті справи, про які ви говорите, на активній стадії розкриття. Проводяться слідчі дії. Я не можу розголошувати подробиці, але по деяким провадженням в мене дуже оптимістичні прогнози. Тож треба дочекатись, коли матеріали будуть передані до суду», - зазначив заступник прокурора Житомирської області.

  Після візиту знімальної групи «СтопКору» до Олевська мер Омельчук прокинувся справжньою знаменитістю. Соцмережі вибухнули коментарями під світлиною, де міський голова тримає плакат проти самого себе.

WhatsApp Image 2019 03 01 at 16.52

  Тож сподіваємось, що участь мера в акції проти корупції в Олевській ОТГ була свідома, а кошти громади нарешті почнуть працювати на благо людей.

 Новини Житомира

    
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework