На Житомирщині вогнеборцями ліквідовано пожежу в квартирі багатоповерхівки

  31 січня о 13:46 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку в м. Коростишів.

   Випадкові перехожі через вікно побачили задимленість в помешканні, про що негайно повідомили рятувальників.

  На місці події бійці ДСНС не змогли потрапити всередину квартири через замкнені двері, на їхні крики ніхто не відповідав, а спроби бензорізом зрізати замок теж виявилися марними. У помешкання їм вдалося потрапити через вікно. Осередок загоряння знаходився в коридорі житла, там на вішалці горів одяг та взуття. В кімнаті квартири, на ліжку, вогнеборці виявили 68-річну власницю, яка була вже без свідомості. Її через вікно винесли на свіже повітря та передали до рук медиків. Потерпілу з отруєнням продуктами горіння було швидко госпіталізовано до реанімаційного відділення Коростишівської центральної районної лікарні, але врятувати її життя не вдалося, жінка померла.

  Зусиллями рятувальників о 13:52 пожежу було локалізовано та о 14:22 – ліквідовано. Вогнем знищено домашні речі в коридорі на площі 4 кв. м.

  До ліквідації загоряння залучалося 5 чоловік особового складу та 1 одиниця спецтехніки.

  Попередня причина пожежі – коротке замикання в електромережі. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

kd0102916 1

kd0102916 1

kd0102916 1

kd0102916 1

 У ДСНС України в Житомирській області

 Новини Житомира

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework