Як обласний госпіталь в Бердичеві делегацію із Польщі зустрічав. ВІДЕО

  Бердичівський обласний госпіталь та його працівники, на чолі з головним лікарем Павлом Журбенком зустрічали делегацію із Польщі: представників Міністерства оборони, департаменту співпраці й розвитку Міністерства закордонних справ, військового медичного інституту.

 

   Цей візит має стати початком довготривалої співпраці, зазначає віце-консул з політичних і економічних питань Генерального консульства Республіки Польща у Вінниці Агнєшка Гуральська, передає trkvik.tv.

   Бердичівський обласний госпіталь зустрів делегацію із Польщею

  Головний лікар шпиталю Павло Журбенко зазначає, що вони завжди готові до співпраці, тим паче, що із польськими друзями стосунки уже тривають.

  Ветерани-афганці, а також воїни АТО і ООС розповіли поважним гостям, як проходить їх лікування й реабілітація у стінах закладу, а також про особливу турботу й увагу до них із боку медичного персоналу госпіталю.

  Насправді головне, кажуть представники польської сторони та лікарі шпиталю, що позитивний результат цієї та інших зустрічей із польською делегацією обов’язково мають відчути пацієнти госпіталю.

Джерело: trkvik.tv

 

 Новини Житомира

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework