У командуванні Десантно-штурмових військ Збройних Сил України підбили підсумки діяльності за минулий 2018 рік

  У Житомирі, на базі Навчального центру відбулося підведення підсумків діяльності військових частин Десантно-штурмових військ Збройних Сил України за 2018 рік.

  До заходу, який проходив під безпосереднім керівництвом командувача Десантно-штурмових військ ЗС України генерал-лейтенанта Михайла Забродського та начальників родів військ і служб командування, залучалися  командири військових частин та їх заступники з різних напрямків діяльності, головні старшини.

  На загальновійськовому полігоні ДШВ, учасникам заходу були доведені вимоги та порядок проведення єдиного вогневого дня. Зокрема, на різних навчальних точках, офіцерам та сержантам були продемонстровані практичні заняття одного із підрозділів Десантно-штурмових військ: приведення зброї до бою, виконання практичних стрільб зі штатної зброї, метання ручних гранат, обслуговування сучасних зразків озброєння тощо.

  Тим часом, із заступниками командирів частин з озброєння було проведено заняття щодо порядку зберігання ракет і боєприпасів на польовому артилерійському складі, а також порядок обслуговування та ремонту озброєння і військової техніки в ремонтних підрозділах.

  Своєю чергою, заступникам командирів військових частин із морально-психологічного забезпечення був доведений алгоритм відбору кандидатів для військової служби за контрактом для військових частин Десантно-штурмових військ. Зокрема керівні документи та методики, що застосовуються. Також була розглянута методика проведення заходів інформаційно-пропагандистського забезпечення.

  Під час загального зібрання, в рамках підведення підсумків, командувач Десантно-штурмових військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Михайло Забродський відзначив, що основна мета даного заходу полягає у живому спілкуванні та обговоренні між офіцерами такого рівня конкретних питань, обмін думками, досвідом тощо.

  - Тут зібралися досвідчені люди та професіонали, які знають нашу основну мету – захистити Батьківщину, на українській землі немає кінцевого рубежу, - підкреслив генерал-лейтенант Михайло Забродський. - Наш потенційний противник, ніколи не відмовиться від своїх підступних намірів щодо України.

  Також, командувач ДШВ визначив командирам військових частин та їх заступникам пріоритетні завдання на поточний 2019 навчальний рік.

  Після цього, генерал-лейтенант Михайло Забродський відзначив перехідними кубками, грамотами та цінними подарунками кращих командирів та офіцерів військових частин. Так, за підсумками 2018 року, кращою військовою частиною серед бригад ДШВ ЗС України стала 25 окрема повітрянодесантна бригада. Серед окремих батальйонів та дивізіонів - 13 окремий десантно-штурмовий батальйон. А серед військових частин забезпечення – 199 Навчальний центр ДШВ.

  - Дякую Вам за роботу, яка була, є та буде зроблена в подальшому, - відзначив підбиваючи підсумки генерал-лейтенант Михайло Забродський.

Прес-служба командування ДШВ ЗС України

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework