"Анвітрейд" розпочав відвантаження пального для Укрзалізниці: Перші тони дизелю було відправлено із Новограду – Волинського

  Перші дві тисячі тон дизелю було відправлено із Новограду – Волинського 30 грудня.

   ТОВ «Анвітрейд» врегулював договірні та цінові питання із «Укрзалізницею», і вже розпочав відвантаження дизельного пального для потреб залізниці. Додаткова умова між ТОВ «Анвітрейд» та ПАТ «Укрзалізниця» від 29.12.2018 передбачає зменшення ціни договору більше ніж на 62 мільйони гривень  Зниження відбулося за рахунок зменшення маржі «Анвітрейду» вдвічі, -  півідомляє economics.unian.ua.

  «Формульне ціноутворення передбачає складову, яку всі називають маржою, або премією трейдера. Хоча, премія не дорівнює прибутку. До премії включено видатки на курсові та цінові ризики, фінансування відстрочення платежів з боку УЗ, транспортування, зберігання, оформлення, сертифікування, налив та інше. Втім, як ми і говорили раніше, ми готові поступитися своєю премією для приведення умов договору до таких, що будуть комфортні «Укрзалізниці». Ми виконали свої зобов’язання, як завжди», - заявили в «Анвітрейді» 

  Перші дві тисячі тон дизелю було відправлено із Новограду – Волинського 30 грудня. Згідно рознарядці «Укрзалізниці», повний об’єм по договору (12 000 тон) буде відвантажено «Анвітрейдом» до 13.01.2019 року.

 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework