У Новограді вдови АТО отримуватимуть фінансову допомогу

  Під час сесії міської ради 20 грудня ухвалили проект рішення про надання соціальної підтримки сім’ям часників АТО, ООС, членів сімей загиблих учасників АТО та ООС, біженців.

 

  Програма, розроблена на 2019 рік, аналогічна, по своїй суті, до цьогорічної програми, за одним виключенням. Згідно з проханням сімей загиблих, їм будуть надавати 50% пільги на оплату комунальних послуг в межах соціальної норми для сімей загиблих у АТО та ООС, - розповідає novograd.city.

  У цьому питанні думки депутатів дещо розійшлись. Зокрема, депутат Юрій Новиченко запропонував обрати лише окремі сім’ї, в яких дійсно скрутне фінансове становище, і надавати допомогу лише їм. Адже для міста така допомога обходиться до 500 тисяч гривень, частину з яких можна було б направити на розвиток міста

  Все ж, пропозиція підтримати проект рішення без додаткового обговорення була підтримана більшістю депутатів, як це зробили в інших містах області. Наразі сім’ї, постраждалі в наслідок АТО та ООС, отримуватимуть 2600 гривень на місяць на утримання дитини, а також 50% пільги на оплату комунальних послуг.

 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework