Вчитель з Новограда-Волинського здобув престижну краєзнавчу премію Житомирщини

  Щороку на Житомирщині відзначаються кращі науково-дослідницькі роботи з питань історії, культури та природи краєзнавчою премією.

  Книга «Педагог, спрямований у майбутнє» авторства Вітренка Валентина Володимировича, який працює вчителем німецької мови ліцею № 1 імені Лесі Українки у місті Новограді-Волинського, брала участь у конкурсі. Про це повідомляє 04141.com.ua

  В цьому виданні автор описав життєвий і творчий шлях та науковий спадок Почесного громадянина м. Новограда-Волинського, учителя- методиста, завідувача інформаційно-методичним центром управління освіти і науки міської ради Ліневича Павла Казимировича.

  У доробку автор звертає увагу на участі Ліневича П.К. у педагогічних проектах: фестивалі педагогічних ідей «Звягельські діалоги», «Обдаровані діти», «Мій особистісно-зорієнтований урок», а також на налагодженні і педагогічній підтримці учнівських міжнародних проектів, видавничій діяльності у Часописі «Педагогічний вісник». Методологічну основу дослідження становлять філософські та історико-педагогічні положення про єдність історичного і логічного. Також описані форми і методи діяльності ІМЦ під керівництвом Ліневича П.К. у 2006- 2015 роках.

  10 грудня відбулося засідання комісії, де обрали трьох переможців. Третє місце заняла робота «Педагог, спрямований у майбутнє», автора Вітренка Валентина Володимировича.

  Вітаємо переможця з високою відзнакою.

Джерело: 04141.com.ua

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework