×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Антирейтинг найбільших на Житомирщині підприємств-боржників з виплати зарплат

   Головне територіальне управління юстиції у Житомирській області оприлюднило антирейтинг підприємств Житомирської області, які заборгували своїм працівникам зароблені кошти.

 Отже, першим у топ-10 таких підприємств опинилося ДП «Науково-дослідний інститут радіосистем» (заборгованість становить майже 2 млн грн.). На другій сходинці з боргом у сумі 1,3 млн грн  – ДП «Поліськгеодезкартографія». Далі в переліку боржників – ДП «Житомирський державний центр науково-технічної інформації та інновацій», ТОВ «Укрбелпродукт», КП «Агентство з управління майном» Житомирської міської ради, ПАТ «Малинський дослідно-експериментальний ливарно-механічний завод», дочірнє підприємство «Автобаза» ПАТ «Житомирводбуд», ТОВ «Ружинський комбікормовий завод», ПАТ «Житомирінвест» (ПАТ «Житомирводбуд»). Завершує цей антирейтинг КП «Гульськ-водоканал» Гульської сільської ради.

   Станом на 27.11.2018 органами державної виконавчої служби області стягнуто з підприємств-боржників 10,2 млн грн, у тому числі понад 6 млн грн  з початку старту у квітні цього року кампанії з примусового стягнення заборгованості з виплати заробітної плати та інших виплат, пов’язаних з трудовими правовідносинами. Всього ж на Житомирщині наразі залишається 22 таких несумлінних суб’єктів господарювання. Органи державної виконавчої служби області вживають усіх необхідних заходів, аби знайти і реалізувати майно кожного підприємства-боржника і ліквідувати заборгованість з виплати заробітної плати перед його працівниками.

Джерело: olevsk-gromada.gov.ua

 

Последнее изменение Четверг, 29/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework