Лікар за професією, який все своє життя віддав клятві Гіппократа, поет за покликанням. ФОТО

В час ,коли життя на волосині,

І,здається, зірка вниз летить,

Ти довірся лікарю, людино,-

Від біди тебе він захистить.

   На вулиці золота осінь, тепло, мов влітку. І знову Клуб цікавих зустрічей , що  діє у Центральній  міській бібліотеці , після літньої відпустки відкриває свої двері для цікавих, талановитих людей Олевщини.   

 

  Нещодавно відбулася  тепла  зустріч з лікарем за професією, поетом і публіцистом за покликанням і просто чудовою  людиною Тарасом Петровичем Шавулою. Про це повідомляє olevsk-gromada.gov.ua.

   Тарас Петрович  все своє життя віддав клятві Гіппократа – служінню людям.  Поет з дитинства. Кожна поезія – це окрема сторінка  життя Тараса Петровича, яка є його таємницею, оповитою приємними спогадами.  Збірка поезій «Ти в мене для любові» вийшла, завдячуючи Василю Чепіку.

  І найголовнішим творінням  Шавули Т.П. , підсумком  його 15-річної  роботи є  книга «Крізь  хащі і трясовини Олевщини», яка вийшла у 2018 році. Це розповідь про історію  медицини Олевського району. Книга  дуже цінна тим, що в ній висвітлено  історію  держави, історію  Олевщини , історію медицини. Книга стала дійсно справжнім подарунком  жителям Олевщини, написана доступною мовою, ніби художній твір.

  На зустрічі були присутні Василь Бабич, Валентина Корнійчук, Ірина Кльоц, друзі: Валерій Жавіно, Валерій Близнюченко, Василь Чепік , колеги по перу: Алла Продащук, Микола Гайченя, бібліотечні працівники  ОТГ, користувачі бібліотеки.

  Ведучі зустрічі – Людмила Васильчук, Галина Лук’янчук, працівники  міської бібліотеки. Поезію читали Ірина Кльоц, Любов Козловець, Віра Деметрюк, Анастасія Шаповал. Музичні дарунки були від Михайла Гриба, Наталії Романчук.

kd06111804 2

kd06111804 2

kd06111804 2

kd06111804 2

kd06111804 2

kd06111804 2

kd06111804 2

kd06111804 2

 Олевська ЦБС

Джерело: olevsk-gromada.gov.ua

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework