×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Житомирщині на поховання 10-кратного чемпіону світу з гирьового спорту немає коштів?

  28 жовтня 2018 року, пішов у вічність 10 - кратний чемпіон світу з гирьового спорту, Заслужений майстер спорту конфедерації майстрів гирьового спорту, майстер спорту України, нагороджений орденом Звягеля видатна людина Костянтин Христофорович Серяков.

   На поховання Почесного громадянина міста, спортсмена з найвищими регаліями у гирьовому спорті, котрим у його активні часи спортивної діяльності усі пишалися, сьогодні.... немає коштів! - про це повідомляють в  групі ЗВЯГЕЛЬ - НАШЕ МІСТО. у Фейсбук.

  "Немає коштів у профільного спортивного відділу, куди звернулися спортсмени-гирьовики, немає коштів у влади... За винятком окремих людей, котрі змушені були лізти у свої кишені, аби допомогти. 

   Довелося певну суму коштів забрати з пам’ятника, на який збирали гирьовики для іншого відомого покійного спортсмена — Олександра Дідовця! На похованні Олександра Миколайовича, пригадую, усі теж говорили дуже гарні слова про шану і вагомі заслуги тренера. А грошей на пам’ятник тепер — катма. Те саме відбувається зараз, після смерті видатного Костянтина Серякова." - коментують в групі.

 

 

Последнее изменение Понедельник, 29/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework