«Житомирський територіальний центр соціального обслуговування — це велика 5-тисячна родина»

  Життя на пенсії з допомогою територіального центру — без проблем! Як розповідається у Житомирському територіальному центрі соціального обслуговування, там проходив місячник захисту людей поважного віку.

 

  Про це повідомляє газета «Эхо».

  Як же житомирські ветерани почуваються у цьому центрі?

  "Житомирський територіальний центр соціального обслуговування, — розповів підопічний Валентин Ющенко, — це велика 5-тисячна родина. Як голова ветеранів центру, хотів би від імені усіх підопічних висловити через ЗМІ щиру подяку директору центру А. Сахневичу та всьому чудовому його колективу, які зарекомендували себе лише з найкращого боку за довгі роки спільної роботи з підопічними. А також велика подяка голові Житомирської міської ради С. Сухомлину, Благодійному фонду родини Розенблат, Олександру Рабіновичу та іншим меценатам, які роблять шляхетну справу - підтримують людей похилого віку.

  Для людей такого поважного віку територіальний центр - це гарна можливість побути серед людей, знайти нових знайомих та друзів, поговорити про життя, добре провести свій час у приємному товаристві, розважитися, показати свої приховані здібності в самодіяльності, скуштувати в їдальні смачні страви та отримати цінні подарунки від родини Розенблат, Олександра Рабіновича, а також молочні продукти від фірми "Рудь". Щоб підопічні центру не почувалися самотніми, соціальні працівники центру регулярно спілкуються з ними і по телефону, а також запрошують на концерти, організовують масовки з виїздом на природу, цікавляться станом здоров'я, доставляють продукти харчування. Завжди бажаними гостями центру є депутати як міської, так і Верховної Ради, які охоче спілкуються з ветеранами! Наш центр під постійною увагою також і шеф-редактора видань газети "Эхо" Володимира Яцкевича та колективу цієї найтиражнішої в області газети".

І. Кльонов, «Эхо»

 

Последнее изменение Среда, 10/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework